NL   EN  

Welkom

Recruitment

Smeets Recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie van gekwalificeerd personeel voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, informatie- en communicatiebranche (ict) en banken/verzekeringen (finance). Ons bedrijf is een specialist op het gebied van werving en selectie van commerciële functies. Jarenlange ervaring, een breed referentiekader, kennis van zaken en oog voor commerciële kwaliteiten hebben ons een uitgebreid track record opgeleverd. Zowel organisaties als kandidaten hebben dankzij onze bemiddeling een stap voorwaarts gezet.

Wij richten ons op hoogopgeleide professionals met een aantal jaren aansprekende werkervaring in de branche, die inzetbaar zijn voor uiteenlopende specialistische en/of leidinggevende functies.

Werving & selectie

Onze organisatie ondersteunt en adviseert organisaties bij het aannemen van de beste mensen.
Intensieve samenwerking tussen de werkgever, de potentiële werknemer en ons, is daarbij van belang. Deze samenwerking betreft het gehele proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk project, in lijn met de strategie en doelstellingen van de betreffende onderneming. 

Een goed werving- en selectieproces is strategisch belangrijk voor ondernemingen om concurrerend te blijven, doordat het onderscheid wordt gemaakt door het talent dat aanwezig is, en heeft een directe impact op bedrijfsresultaten. 

Na een grondige analyse van de vraag, starten wij een gedegen werving- en selectietraject. Het resultaat is een kandidaat die beschikt over de gewenste kwalificaties, past binnen de organisatie en die de ambitie heeft om te slagen. U krijgt een sales manager, project manager, business consultant, senior buyer of andere commerciële kracht die u vooruit helpt.

Recruitment10.jpg

Executive search

In de loop der jaren hebben we goede relaties opgebouwd met klanten in de telecom, utilities, bancaire en facilitaire sector. Naast jarenlange ervaring met deze klanten hebben we ook een uitgebreid netwerk in deze branche. Wij zoeken niet zomaar een kandidaat, maar de best passende kandidaat.

Wij nemen de tijd om uw organisatie grondig te leren kennen en gaan een constructieve samenwerking met u aan om tot het beste resultaat te komen. Daarbij hechten wij veel waarde aan de persoonlijkheid en motivatie van een kandidaat. Wij staan voor onze kwaliteit en bieden een onvoorwaardelijke garantie op de geplaatste kandidaat.

Graag willen wij u voorzien van meer informatie over onze uitgebreide dienstverlening.
Voor meer details kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers.
Lees verder: 


Recruitment15.jpg
Recruitment specialisten

Copyright © 2000-2020 | Smeets Recruitment | Algemene Voorwaarden | Disclaimer | Privacy Statement